Unde arunc deseurile dupa furtuna?

Unde arunc deseurile dupa furtuna?

Unde arunc deseurile dupa furtuna?

Unde arunc deseurile dupa furtuna? Vijelii devastatoare pot aparea in orice perioada a anului. Dupa un astfel de fenomen, este obligatoriu sa demarezi un proces de curatenie, iar in materialul urmator iti vom arata cum sa efectuezi corect procesul. De deseurile care vor rezulta te vom scapa noi. Iti vom inchiria un container de 7 metri cubi pentru o perioada de trei zile, pe care il poti umple cu moloz, pamant, gunoi, frunze, crengi de copaci, nisip, pietre, sticla, metal, plastic, etc.. Putem asigura descarcarea in locurile special amenajate chiar si de mai multe ori pe zi. Comanda trebuie facuta cu 24 de ore in avans, iar plata la livrarea containerului, cash.

O vijelie puternica poate provoca pagube importante in orice spatiu deschis, indiferent ca vorbim de curte, parc sau gradina din fata blocului. In urma unei furtuni, proprietatile sint adesea acoperite cu copaci cazuti, ramuri rupte si resturi imprastiate care trebuie rapid indepartate pentru a evita unele riscuri. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa cureti spatiul corespunzator si sa-i redai frumusetea dinaintea vijeliei.

Unde arunc deseurile dupa furtuna Bucuresti si Ilfov?

1. Verifica zona

Plimba-te prin zona pentru a constata ce daune a provocat furtuna. Verifica daca liniile electrice au fost doborate si daca s-au agatat de ramurile copacilor. Nu atinge niciodata un fir cazut. Suna imediat la compania de alimentare pentru a raporta problema.

2. Poarta echipament de protectie

Unde arunc deseurile dupa furtuna? In scopul de a nu te accidenta grav, iti recomandam sa poti ochelari de protectie si manusi durabile in timp ce inspectezi proprietatea.

3. Curatenia necesita timp

In urma unei furtuni severe, fiecare proprietar isi doreste sa curete cat mai rapid spatiul. Inainte de a utiliza drujba sau alte instrumente electrice in aer liber citeste manualul de utilizare si asigura-te ca ai inteles cum sa elimini copacii cazuti. Este posibil sa dureze zile sau chiar luni pentru a curata spatiul dupa o furtuna. Nu ezita sa iei o pauza atunci cand te simti obosit.

4. Repara copacii

Unde arunc deseurile dupa furtuna? Daunele pot creste sensibilitatea unui copac la insecte si boli. Daca arborii prezinta semne de deteriorare, ar trebui tratati in mod corespunzator. Taierea ramurilor deteriorate poate ajuta la restabilirea unui copac.

5. Apeleaza la experti

Daunele mai grave ale copacilor ar trebui sa fie tratate de un specialist. Acest lucru este important mai ales in cazul in care este necesara indepartarea de ramuri mari. Nu incerca sa scoti copacii sau ramurile din liniile de utilitati. Lasa-i pe profesionisti sa se ocupe.

6. Strangerea deseurilor

Unde arunc deseurile dupa furtuna? Incepe dintr-un colt al terenului si strange cu rabdare toate deseurile in gramezi mici. Repeta procedura pana termini. Apoi, urca in container molozul, frunzele moarte, crengile de copaci, gunoaiele, pietrele, pamantul, etc..

7. Inlocuieste plantele si copacii

Dupa curatenie, este posibil sa doresti sa faci noi plantari. Pentru a preveni problemele viitoare, asigura-te ca plantele sint suficient de rezistente pentru zona. Pentru copaci, este util sa se cunoasca dimensiunea aproximativa si forma, atunci cand ajung la maturitate. Acest lucru este important pentru a evita intercalarea cu liniile de utilitate sau cu cladirile din apropiere.

Unde arunc deseurile dupa furtuna? Tine cont de informatiile de mai sus daca doresti sa cureti spatiul ca la carte dupa o vijelie devastatoare. De mizerie te vom scapa noi. Persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov pot beneficia de serviciul inchiriere container deseuri.

Tags:

Call Now Button