Transport moloz la saci

Transport moloz la saci

Transport moloz la saci

Transport moloz la saci de rafie cu o greutate maxima de 40 kg pentru o manipulare mult mai usoara. Transport moloz la saci cu autoutilitare de 3,5 tone pregatite special pentru un astfel de transport. Molozul rezultat il incarcam si apoi il descarcam la groapa de gunoi, fiind un loc de depozitare conceput pentru astfel de deseuri.

Transport moloz la saci Bucuresti

Va renovati apartamentul si va schimbati gresia, faianta sau chiar mariti un spatiu in living? S-a acumulat mult moloz si nu stiti ce sa faceti cu el? Nici o problema, aici intervenim  noi cu serviciul transport moloz la saci care va ajuta sa scapati de orice griji deoarece avem tot inclus de la masina pana la personal manipulare. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice care cuprind atat raza Bucurestiului cat si Ilfov.

Toate amestecurile de materiale ceramice, resturi de beton, materiale de constructii expirate, deseurile provenite din constructie sau demolari poarta denumirea de moloz. Echipa noastra, prin serviciul transport moloz la saci, sare in ajutorul dumneavoastra punand la dispozitie atat cele mai bune preturi de pe piata, cat si rapiditate si eficienta in ceea ce fac.

Ne caracterizeaza seriozitatea cu care servim clientul deoarece timpul este foarte important pentru noi toti si de aceea to ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne contactati fara alte deplasari in prealabil la sediu pentru completarea diverselor contracte sau diverse hartii.

Va oferim solutia completa pentru transportul molozului prin evacuarea lui de prin curti, beciuri, santiere sau din orice alt loc unde a rezultat molozul. Autoutilitarele puse  la dispozitie au un volum de 2000 kg iar molozul trebuie incarcat in saci de rafie, care se regasesc in toate magazinele de bricolaj. Achizitionarea sacilor revina sarcina clientului.

Incarcarea molozului in saci poate fi optionala: fie se ocupa echipa noastra de acest lucru , fie pentru un cost mai redus clientul asigura incarcarea lor, noi doar ii incarcam si mai apoi ii descarcam la groapa de gunoi cu care avem contract.

Deseurile sunt deja o problema foarte grava pentru mediul inconjurator si principalele forme de impact si risc apar prin modificari de peisaj si disconfort vizual, poluarea apelor si suprafetei terestre.

Pentru a fi asigurata o buna protectie a factorilor de mediu este necesar ca molozul generat sa fie colectatat si sa se fie gestionat intr-un mod care sa nu prezinte pericol pentru sanatatea populatiei si pentru mediul inconjurator.

Avand in vedere ca volumul de moloz depozitate in depozitele de moloz trebuie stabilizat sau redus, cresterea volumului de deseuri evidentiaza importanta asigurarii de noi capacitati de tratare a molozului (reciclare, compostare, coincinerare etc.).

Pentru mai multe detalii sau intrebari legate de preturi va invitam sa ne contactati si unul dintre operatorii nostrii va va oferi toate solutiile avanatajoase pentru ca astfel sa deveniti prioritatea noastra!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce greutate trebuie sa aiba un sac de moloz de la renovare - 4 iulie 2015

    […] In momentul in care te-ai apucat sa renovezi, intreaba reprezentantii firmei de transport pe care ai angajat-o ce greutate trebuie sa aiba un sac de moloz. Raspunsul lor va fi ca acestia nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme. Iti garantam ca acest raspuns ti-l va oferi orice societate autorizata in transport moloz, nu doar noi! Lasa transportul sacilor cu moloz la groapa de gunoi in grija firmei noastre. Pentru ca noi avem autorizatie, spre deosebire de tine, ca persoana fizica sau juridica. La groapa de gunoi au acces doar societatile autorizate si PFA-urile. Solutii gasesti si aici! […]

  2. Firma de transport moloz la saci Bucuresti - Inchiriere container gunoi | Containere gunoi sau moloz - 9 decembrie 2015

    […] nevoie de o firma transport moloz la saci Bucuresti? Atunci te afli unde trebuie! Suna acum la numarul din CONTACT si afla mai multe despre […]