Tipuri de containere de gunoi

Tipuri de containere de gunoi

Tipuri de containere de gunoi

Exista trei principale tipuri de containere de gunoi, pe care le vom prezenta, detaliat, in acest material. Pe de alta parte, firma noastra este gata sa iti puna la dispozitie recipientul conform necesitatilor tale. Indiferent ca renovezi, demolezi sau construiesti, cu un simplu telefon vei beneficia de un serviciu inchiriere container gunoi de 7 metri cubi. Acesta iti va fi lasat in grija pentru trei zile si te vei ocupa personal de umplere. Descarcarea la groapa ne revine noua. In bena poti depozita absolut orice material care nu este periculos pentru mediul inconjurator: gunoi, pamant, nisip, pietre, sticla, metal, plastic, moloz, etc..

Tipuri de containere de gunoi, deseuri

Dar iata care sint principalele tipuri de containere de gunoi:

1. Containere industriale

Aceste tipuri de containere de gunoi sint utilizate de asociatiile de locatari, institutii de invatamant si companii. Pot fi plasate in curtea beneficiarului, cat si pe domeniul public, cu conditia sa nu fie afectata circulatia. Astfel de bene sint absolut necesare in momentul in care se incepe, spre exemplu, daramarea unei structuri sau constructia unei cladiri. Pot fi utilizate inclusiv ca spatiu de stocare pentru deseuri, golirea avand loc la un interval scurt de timp. In cazul unei constructii, renovari, demolari, etc., containerele pot fi inchiriate pentru o perioada scurta de timp sau pana cand proiectul este finalizat.

2. Containere publice

Vei gasi diferite tipuri de containere pentru uz public in parcuri, in jurul lacurilor, precum si in alte zone. Acestea vin, uneori, cu o usita, prin care persoanele pot plasa gunoiul. Alteori nu au nici macar capac. In locurile de joaca, nu este exclus sa gasesti containere pictate in diferite culori. Aceste bene sint golite la un interval scurt de timp, in asa fel incat spatiile in care sint plasate sa fie tot timpul curate. Aceste tipuri de containere de gunoi, deseuri mai sint intalnite si in locurile special amenajate unde au loc concerte.

3. Containere pentru uz casnic

Astfel de recipiente sint pastrate in curte, garaj sau magazie, pana in ziua cand sint ridicate, care se stabileste de comun acord cu beneficiarul. Containerele pentru uz casnic apar in diferite tipuri si dimensiuni si pot fi din plastic sau metal. Totodata, unele sint prevazute cu capace, care se fixeaza in asa fel incat animalele sa nu patrunda in interior si sa faca mizerie. Benele pot fi din plastic sau metal.

Firma noastra ofera, spre inchiriere, persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov diverse tipuri de containere de gunoi. Indiferent de activitate, vom asigura fiecarui client bena corespunzatoare. Comanda trebui plasata cu 24 de ore in avans, iar plata se efectueaza la livrare, cash. Putem descarca recipientul la groapa de gunoi chiar si de mai multe ori pe zi daca este cazul. De asemenea, perioada de inchiriere de 3 zile poate fi prelungita in situatii limita. De precizat ca sintem dispusi sa intervenim chiar si cu utilitara de 3.5 tone daca volumul de gunoi este mic. Caz in care asiguram personal pentru incarcare. De la tine avem rugamintea ca greutatea fiecarui sac sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a fi manipulat. Solutii complete gasesti si aici!

Tags:

Call Now Button