Ridicare moloz

Ridicare moloz

Ridicare moloz

Ridicare moloz cu autoutilitare de 3,5 tone sau prin containere cu volum de 7 metri cubi. Pentru moloz vrac rezultat in cantitate mai mare va recomandam serviciul de inchiriere container care poate stationa pana la 3 zile, astfel incat beneficiarul sa poata incarca tot molozul. Punem la dispozitie personal care va ajuta la ridicarea molozului in saci, pe care ii incarca in autoutilitara si apoi ii transporta pentru depozitarea lui la groapa de gunoi cu care avem contract.

Ridicare moloz la saci Bucuresti

Echipa noastra este formata din personal dinamic, pregatiti oricand pentru ridicare moloz acolo unde ni se cere. Suntem o echipa de profesionisti care va ajuta oricand, pentru a transporta orice!

Ridicare moloz : Lumea produce miliarde de tone de deseuri menajere in fiecare an, si 25% din acestea provin din SUA – chiar daca aceasta reprezinta numai 5% din populatia lumii.
Mai putin consum înseamna mai putine ambalaje si alte materiale de aruncat in gropile de gunoi.

Chiar si atunci cand gunoiul este reciclat, avem nevoie de energie, ceea ce inseamna arderea unor combustibililor. Mult mai bine pentru planeta ar fi sa nu aiba deseuri in primul rand.

Fata de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea consumatorilor.Aceasta presupune doar putina atentie din partea noastra la sortarea deseurilor. In Romania se valorifica mai putin de 10% din deseurile provenite din constructii si demolari. Deseurile fac parte din viata noastra, le intalnim pretutindeni, nu ne plac, ne deranjeaza, le ignoram si totusi ne pot fi folositoare si necesare.

Trebuie sa tinem cont ca este  interzisa aruncarea de la inaltime a molozului rezultat, a deseurilor precum si a altor materiale. Ridicare moloz si a deseurilor de materiale din obiectele de constructie si schelele aferente de la un etaj superior, de la o inaltime mai mare de 4 m, trebuie facuta cu ajutorul jgheaburilor inchise, in lazi închise sau in containere. Capatul inferior al jgheabului  trebuie sa se afle la o inaltime de cel mult 1 m deasupra solului.

Ridicare moloz in cazul in care acest lucru nu este posibil, capatul inferior al jgheabului trebuie sa se termine într-un buncar de depozitare, pentru a se evita producerea prafului.Locurile in care se depoziteaza molozul si deseurile de materiale de constructii evacuate de sus trebuie sa fie ingradite. Pentru a scapa de orice stres legat de ridicare moloz, sunati-ne pentru a va ajuta cat mai repede si eficient!