Inchiriere container moloz

inchiriere container moloz

inchiriere container moloz

Inchiriem containere pentru moloz, gunoi si deseuri. Prin moloz se intelege materiale rezultate de la demolari de pereti, acoperisuri, pereti desepartitori, garduri, demolari de  cladiri de orice tip. Resturi de la amenajari interioare-exterioare, de la gradinarit, curatenii diverse.

Transportul si evacuarea molozului se face cu containere de 4 sau 7 metri cubi, care sunt transportate cu utilaj de tonaj, respectiv 18 tone. Incarcarea containerului se asigura de beneficiar. Inchirierea containerului se face pe o perioada de 3 zile, sau in cazuri speciale pe o perioada mai mare. 0729 661 611.

Inchiriere container moloz Bucuresti

Inchiriere container moloz Bucuresti. Pretul pentru inchiriere container moloz se stabileste in functie de numarul acestora. Oferim containere pentru persoan fizice cat si juridice. Comenzile se fac telefonic la numarul afisat mai sus. Nu este nevoie sa  va deplasati pentru asta. Singura conditie : comanda cu 24 ore inainte.

Containerele pot fi folosite pentru transport moloz ( resturi de la constructii si amenajari), transport gunoi sau deseuri din activitati gospodaresti ori comerciale. Inchiriere container moloz sector 1, 2, 3, 4, 5, 6. Acoperim tot Bucurestiul si zonele limitrofe. Serviciul este disponibil de luni pana sambata.

Inchiriere container moloz pentru santiere, pentru constructii sau demolari. Pentru demolari putem garanta schimbarea containerelor continuu. Containerul plin este inlocuit cu unul gol de cate ori este necesar.

Inchiriere container moloz pentru aruncarea tiglei. Cea mai buna varianta cand inlocuiti acoperisul, este un container. Incarcarea se face foarte usor, daca este acces pentru utilajul de livrare, containerul poate fi garat langa casa.

Inchiriere pubela gunoi moloz, inchiriere bena moloz sau gunoi in orice zona, cu livrare a doua zi. Suntem dispusi la colaborari pe termen lung, sau pentru persoane fizice care fac curatenie in curte. Oricare ar fi necesitatea dumneavoastra, va putem fi de folos cu containere sau masini de transport moloz, gunoi, deseuri cu capacitate de 3 tone.

Mai oferim servicii de evacuare moloz de la bloc cu personal ce coboara si incarca in masina.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Containere si utilitare transport moloz | transport moloz lasaci - 27 septembrie 2014

    […] din casa si carate cu liftul pana la parter. Containere si utilitare transport moloz, va  putem inchiria containere de saltat gunoaie. Aceste containere au cantitatea de 7 metri cubi si se stationeaza intr-un termen […]