Inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi

Inchiriere container gunoi Bucuresti. Transportul se face cu containere cu o capacitate de 7 metri cubi, sau pentru cantitati mici, cu utilitare de 3,5 tone. In container se poate incarca toate tipurile de gunoi menajer, nemenajer, gunoaie gospodaresti, gunoaie rezultate de la diverse prelucrari sau alte tipuri de gunoi nepericuloase. Incarcarea containerului se asigura de client sau, in functie de lucrari, se asigura incarcarea mecanizat. Suna la 0729 661 611  pentru alte detalii.

Inchiriere container gunoi Bucuresti

Vreti sa scapati de gunoi? Aveti o cantitate mai mare si aveti nevoie de cateva zile pentru a-l depozita intr-un container si mai departe de a scapa de el? Nici o problema …ati gasit solutia….ne-ati gasit pe noi care va ajutam cu un container si apoi cu transport gunoi catre groapa gunoi special amenajata.

Containerul poate stationa 2-3 zile la dumneavoastra…..timp destul sa scapati de gunoi in cei 7 metri cubi cat are volumul containerul.

Stationarea containerului este limitata la 2-3 zile, ori la cerere se inchiriaza pe o perioada mai lunga. Societatea noastra este specializata si autorizata pentru transport moloz, transport gunoi si transport deseuri.

—-

Populatia globala este intr-o continua crestere. Ne-am obisnuit sa consumam din ce in ce mai multe produse. De asemena, cantitatea de reziduri creste alarmant si, o data cu ea problema prelucrarii acestora. Deseurile sortate si balotate ar trebui privite ca resurse si nu ca o problema de aceea intervenim noi cu inchiriere container gunoi.

Gestionarea deseurilor, cunoscuta si ca managementul deseurilor, se refera la colectarea, transportul, tratarea, inchiriere container gunoi, reciclarea si depozitarea deseurilor in containere. Gestionarea deseurilor are ca scop si economisirea unor resurse naturale prin refolosirea partilor recuperabile. Deseurile gestionate pot fi atât solide, cât si lichide sau gazoase, precum si cu diverse proprietati (de exemplu radioactive), necesitând metode de tratare specifice fiecarora.

Impactul depozitelor de deseuri asupra mediului : Nici o fiinta de pe Pamant nu poate trai fara oxigen, iar oxigenul nu poate exista fara spatiile verzi. Pentru a putea trai, omul trebuie sa aiba mare grija si sa acorde o importanta speciala spatiilor verzi, inchiriere container gunoi. Zilnic, mii de metri patrati de padure sunt defrisati. Desi oamenii nu realizeaza, aceste resurse se vor sfarsi intr-o zi. Acest lucru poate fi evitat prin reciclarea deseurilor biologice.

Cand au inceput sa fie constientizate ca problema deseurile? La aceasta intrebare nu se poate da un raspuns clar. Se stie ca inca de la inceputul epocii crestine in Imperiul Roman exista un sistem de salubritate organizat, inchiriere container gunoi. Dar, asa cum s-a intamplat si cu multe alte realizari valoroase, si aceasta a fost temporar pierduta in timpul migratiilor.

Cererea de imbunatatire a starii de salubritate a reaparut masiv abia in Evul Mediu. La inceput au existat insa doar putine orase in care cetatenii erau obligati sa pastreze curatenia din fata caselor lor, inchiriere container gunoi. Conditiile igienice erau in general extrem de precare.

Intretinerea curateniei zonelor locuite a inceput sa ia forme organizate in secolul al XVII-lea, dar mai ales in secolul al XVIII-lea, inchiriere container gunoi. Despre o rezolvare continua si permanenta a problemelor de igiena, prezente in toate tarile Europei, se poate vorbi insa abia abia incepand din secolul al XIX-lea.

Secolul al XX-lea in Europa a stat sub semnul dezvoltarii domeniului salubritatii. Astfel, procesul continuu de mecanizare a muncii a avut drept consecinta aparitia tehnicii de salubrizare, asa cum o folosim si astazi, intr-o forma mai avansata.

Practici existente mult timp, ca depozitarea deseurilor in aer liber sa arderea lor necontrolata, sunt in mare masura depasite, iar eliminarea necontrolata de substante toxice pe calea aerului, a apei si in sol a fost limitata, inchiriere container gunoi. Depozitarea necontrolata a deseurilor problematice, respectiv toxice, a dus in multe locuri la aparitia unor zone care reprezinta un pericol pentru mediu si resursele naturale, precum si pentru sanatatea umana.

Pentru binele comunitatii de azi, dar mai ales in scopul protejarii mediului, evacuarea monitorizata a deseurilor trebuie urmarita in Europa prin toate mijloacele, inchiriere container gunoi. Activitatile de evitare a producerii deseurilor si de revalorificare a acestora stau pe primul loc in cadrul strategiilor de gestionare a deseurilor.

Evacuarea extinsa poate fi realizata doar avand in vedere toate componentele unui sistem complet de gestionare a deseurilor, constituit din colectare, revalorificare, tratare si depozitare.
O privire aruncata intr-un recipient de deseuri confirma de fiecare data ca multe lucruri nu trebuie sa ajunga acolo, inchiriere container gunoi. Este pacat sa ajunga! Nu este deloc inutil sa vorbim despre „comoara din pubela de gunoi”!

In urma unei vizite la rampa de gunoi se pot trage urmatoarele concluzii: excesul de materiale refolosibile si o mentalitate gresita a aruncarii: hartii, cartoane, sticle, metale, plastic, jucarii, imbracaminte intacta, ustensile gospodaresti inca folosibile si alimente-chiar paini intregi- se regasesc in amestecul de gunoi, inchiriere container gunoi. Pentru cel sosit in rampa de gunoi, totul dovedeste ca traim intr-o adevarata „societate a risipei”.

In general, ca urmare a lipsei de amenajari si a exploatarii deficitare, depozitele de deseuri se numara printre obiectivele recunoscute ca generatoare de impact si risc pentru mediu si sanatatea publica.

Poluarea aerului cu mirosuri neplacute si cu suspensii antrenate de vant este deosebit de evidenta in zona depozitelor orasenesti actuale, inchiriere container gunoi, in care nu se practica exploatarea pe celule si acoperirea cu materiale inerte.

Scoaterea din circuitul natural sau economic a terenurilor pentru depozitele de deseuri este un proces ce poate fi considerat temporar, dar care in termenii conceptului de „dezvoltare durabila”, inchiriere container gunoi, se intinde pe durata a cel putin doua generatii daca se insumeaza perioadele de amenajare (1-3 ani), exploatare (15-30 ani), refacere ecologica si postmonitorizare (15-20 ani).

In termeni de biodiversitate, un depozit de deseuri inseamna eliminarea de pe suprafata afectata acestei folosinte a unui numar de 30-300 specii/ha, fara a considera si populatia microbiologica a solului.

Desi efectele asupra florei si faunei sunt teoretic limitate in timp la durata exploatarii depozitului, reconstructia ecologica realizata dupa eliberarea zonei de sarcini tehnologice nu va mai putea restabili echilibrul biologic initial, inchiriere container gunoi, evolutia biosistemului fiind ireversibil modificata. Actualele practici de colectare transport /depozitare a deseurilor urbane faciliteaza inmultirea si diseminarea agentilor patogeni si a vectorilor acestora: insecte, sobolani, ciori, caini vagabonzi.

Deseurile, dar mai ales cele industriale, constituie surse de risc pentru sanatate datorita continutului lor in substante toxice precum metale grele (plumb, cadmiu), pesticide, solventi, uleiuri uzate. Problema cea mai dificila o constituie materialele periculoase (inclusiv namolurile toxice, produse petroliere, reziduuri de la vopsitorii, inchiriere container gunoi, zguri metalurgice) care sunt depozitate in comun cu deseuri solide orasenesti.

Aceasta situatie poate genera aparitia unor amestecuri si combinatii inflamabile, explozive sau corozive; pe de alta parte, prezenta reziduurilor menajere usor degradabile poate facilita descompunerea componentelor periculoase complexe si reduce poluarea mediului.
Un aspect negativ , inchiriere container gunoi, este acela ca multe materiale reciclabile si utile sunt depozitate impreuna cu cele nereciclabile; fiind amestecate si contaminate din punct de vedere chimic si biologic, recuperarea lor este dificila.

Toate aceste considerente conduc la concluzia ca gestiunea deseurilor necesita adoptarea unor masuri specifice, adecvate fiecarei faze de eliminare a deseurilor in mediu. Respectarea acestor masuri trebuie sa faca obiectul activitatii de monitoring a factorilor de mediu afectati de prezenta deseurilor, inchiriere container gunoi. Cantitatea si natura deseurilor sunt influentate de mai multi factori: clima, frecventa de ridicare, gradul de educare a populatiei, nivelul de trai, gradul de urbanizare si industrializare al orasului.

Fiecare cetatean al orasului contribuie la cresterea stratului de gunoi cu 350-400 kg/persoana/an, inchiriere container gunoi. Scopul reducerii deseurilor:
. scad costurile de colectare si transport deseuri si, implicit, tariful platit de populatie si agentii economici;
. scad costurile de depozitare; in prezent, construirea unui nou depozit ecologic de deseuri se ridica la suma de 11 milioane de EURO;
. se elimina materialele periculoase/toxice din volumul deseurilor si, implicit, se reduce poluarea mediului ambiant.
Caldura, umiditatea, bacteriile, lumina… Care este influenta acestor factori in biodegradarea deseurilor aruncate de noi? Durata de degradare naturala a diferitelor categorii de deseuri in rampa de gunoi: hartie-3-12 luni; cotor mar-3 luni; sticla-4000 de ani; sticla plastic-100-1000 ani; cutie aluminiu-10-100 ani; chibrite-6 luni; filtru tigarete-1-2 ani.

SUGESTII PENTRU REDUCEREA DESEURILOR
Alimente:
. Cumparati de preferinta produse ambalate sumar sau neambalate.
. Planificati-va cumparaturile! Folositi ambalaje care se pot utiliza de mai multe ori.
. Tineti cont de natura ambalajului.
. Cu cat utilizati ambalaje mai putine, cu atat mai bine! Preferati ambalajele din hartie si sticla in locul celor din materiale plastice si metalice.
. Cumparati de preferinta obiecte solide, cu durata lunga de utilizare si usor de reparat.

Evitati obiectele de unica folosinta!
. Ce este mai ieftin nu este totdeauna cu durata lunga de utilizare si usor de reparat!
. Atentie! Se afla sub influenta mereu schimbatoare a modei, care nu corespunde intotdeauna valorii personale a dumneavoastra.
. Evitati utilizarea substantelor toxice, periculoase(vopseluri, uleiuri inerale, baterii, medicamente cu termen expirat).
. Cumparati-le in cantitati mici si numai daca va sunt strict necesare!

Deseurile pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea fizica a tuturor fiintelor de pe Pamant, de aceea omul trebuie sa aiba mare grija unde arunca gunoaiele, inchiriere container gunoi, deoarece daca nivelul de gunoaie va creste, peste cateva sute de ani vom trai cu totii intr-o mare groapa cu gunoaie, microbii ne vor devasta corpul si sanatatea noastra va fi periclitata.

Colectarea si transportul deseurilor: Precolectarea deseurilor se refera la adunarea lor în diferite recipiente: cosuri de gunoi, inchiriere container gunoi, pubele (pentru deseurile menajere) si containere (pentru deseurile stradale si cele produse de agentii economici). Pentru precolectarea deseurilor stradale, comerciale si industriale se folosesc containere tipizate de 1,1 m3, 4 m3 sau mai mari. Containerele de 1,1 m3 pot fi din tabla zincata sau din plastic. Pentru deseuri în cantitati mai mari, sau pentru deseuri industriale si din constructii se folosesc containere de constructie metalica, de tip cupa de 4 m3 sau mai mari.

Firma noastra va pune la dispozitie containere de 7 m3. Tineti minte, oameni, Pamantul este un loc prea frumos ca sa-l transformam noi intr-o pubela, inchiriere container gunoi! Daca Terra va fi distrusa, si noi vom fi odata cu ea.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cate tone are un container de gunoi, moloz, deseuri - 31 decembrie 2015

    […] tone are un container de gunoi? Pentru lucrarile mari (constructia unei case, renovarea unui bloc, etc), firma noastra va […]