In ce situatii putem inchiria un container?

 In ce situatii putem inchiria un container?

In ce situatii putem inchiria un container?

Problema gunoiului sau a molozului este des intalnita. Fie ca facem curat in gospodarie sau demolam /renovam casa trebuie sa tinem cont de cantitatea de gunoi sau de moloz ce va rezulta. Si atunci ce facem in situatia cand ne trezim cu un morman de moloz in curte? Nu era mai benefic pentru noi inchirierea unui container? In ce situatii putem inchiria un container? Putem apela la inchirierea unui astfel de container, pentru a face renovarea sau demolarea intr-un mod mai civilizat si fara prea multa munca din noastra.

In ce situatii putem inchiria un container in Bucuresti?

In ce situatii putem inchiria un container? Intr-un astfel de proces, trebuie sa efectuam fiecare operatiune intr-un mod organizat. Astfel incat sa nu cream haos in jurul nostru si sa ne trezim cu molozul aruncat la intamplare. Inchiriere containere pentru moloz, gunoi si deseuri. Prin moloz se intelege materiale rezultate de la demolari de pereti, acoperisuri, pereti desepartitori, garduri, demolari de  cladiri de orice tip. Resturi de la amenajari interioare-exterioare, de la gradinarit, curatenii diverse.

Transportul si evacuarea molozului se face cu containere de  7 metri cubi, care sunt transportate cu utilaj de tonaj, respectiv 18 tone. Incarcarea containerului se asigura de beneficiar. Inchirierea containerului se face pe o perioada de 3 zile.  Singura conditie : comanda cu 24 ore inainte.

Molozul nu mai trebuie sa fie o problema cand vreti sa renovati. Scapati simplu si eficient de el. Doar cu inchiriere container moloz.

Ce trebuire sa stim despre procesul de demolare

Acum ca problema molozului a fost rezolvata, inchiriere container gunoi iti prezinta cateva informatii despre procesul de demolare a unui perete.

Primul pas este obtinerea Certificatului de Urbanism si a Autorizatiei de construire, de la Primarie, conform Legii 50/1991. Pentru Certificatul de Urbanism e nevoie sa depui următoarele documente: copie dupa actul casei, chitanta taxa, doua planuri cadastrale. Dupa obtinerea Certificatului de Urbanism se depun documentele pentru Autorizatia de construire, si anume: copie legalizata dupa actul de proprietate, certificatul de rol, proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de construire, toate avizele solicitate prin Certificatul de Urbanism, copie dupa Certificatul de Urbanism, contract cu o firma de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor (după caz), chitanţa de plata a taxei, care variaza in functie de suprafata locuintei. Daca vrei extinderea locuinţei, după Certificatul de Urbanism trebuie să cauţi un specialist care să-ţi intocmească proiectul propriu-zis. Extinderea trebuie facuta astfel incat sa nu afecteze structura de rezistenta a locuintei.

Din aceste informatii se poate observa un amanunt foarte important si anume, contract cu o firma de salubrizare. Acesta clauza, fiind obligatorie in aceasta situatie. Astfel nu puteti demara proiectul de renovare al locuintei sau de remodelare.

In ce situatii putem inchiria un container? Un amanunt important, cand ne pregatim sa demolam un perete din locuinta, si anume, sa nu ne apucam singuri de demolare.  Inainte de asta, trebuie sa consultati un specialist pentru a  vedea daca peretele ales pentru remodelarea locuintei, nu este unul de rezistenta. Dupa ce ai primit certificatul de urbanism, urmatorul poas este sa obtii autorizatia de demolare a peretelui. Acest act se elibereaza prin completarea unei cereri  tip. Vei avea nevoie si de  acordul asociatiei de proprietari si de un act notarial care sa ateste ca imobilul nu este ipotecat sau vandut.

Call Now Button