Debarasare mobila veche

Debarasare mobila veche

Debarasare mobila veche

Debarasare mobila veche, evacuare locuinte. Evacuam mobila veche, obiecte vechi, vechituri de orice fel, evacuare beciuri si poduri, asiguram personal de incarcare. Cu personal propriu evacuam locuite de obiecte nefolositoare, debarasam mobila si alte lucruri ce se regasesc in locuita, pod sau beci. Personal calificat pentru demontare si transport la groapa de gunoi. Transportul se face cu utilitare de 3,5 tone. Detalii la 0729 661 611 .

Debarasare mobila veche Bucuresti

Debarasare mobila veche din garsoniera sau apartament ? Ai inceput deja curatenia generala si te-ai trezit cu un maldar de vechituri de care ai vrea sa scapi? Inainte de a le abandona in fata blocului, gandeste-te de doua ori. In primul rand, ai putea sa apelezi la noi! In serviciile noastre intra si ridicarea deseurilor voluminoase (mobila, electrocasnice, electronice, etc.

Pretul debarasare mobila veche se calculeaza in functie de material si cantitate. Echipa noastra este pregatita oricand sa te ajute la debarasare mobila veche!

——————–

Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente mereu in viata omului. Ele scot in evidenta relat iile sociale, relatiile economice, obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti dintr-o anumita perioada.

Procesul de realizare a obiectelor de mobilier a fost strans legat de arhitectura, in funct ie de aceasta obiectele de mobilier s-au si dezvoltat, debarasare mobila veche. Mediul in care omul traieste si isi desfasoara activitatea este rezultatul act iunii combinate a mai multor factori, dintre care obiectele de mobilier joaca un rol foarte important in crearea micromediului inconjurator, deoarece marea majoritate a timpului petrecut de oameni are loc in cladiri.

Reconditionarea mobilei vechi: Ce bine ar fi sa putem singuri sa reconditionam mobila veche si sa o transformam in ceva pretios pentru casa, debarasare mobila veche. Acest lucru ne-ar face sa economisim si bani, plus ca ne punem in practica ideile personale, iar la final satisfactia va fi foarte mare. Pentru asta insa, trebuie sa beneficiezi de timp liber, debarasare mobila veche, rabdare si multa, multa creativitate. In cazul in care nu dispuneti de calitatile prezentate anterior puteti apela la o firma de reconditionare a mobilierului, insa si costurile vor fi mult mai mari.

Puteti transforma un radio de pe timpuri intr-o piesa de mobilier contemporana cum ar fi o masuta, dulapul vechi de 10 ani sau chiar mai mult poate fi transformat complet prin desene florale sau o sticla de vin intr-o opera de arta, debarasare mobila veche. Puteti de asemenea sa va inspirati din reviste, prieteni si altele, important este sa va puneti si amprenta personala.

Sfaturi pentru întretinerea mobilei Mobila din lemn de calitate este o investitie semnificativa de la care se asteapta sa se pastreze mai multe generatii. Pentru a-i mentine frumusetea si a o ajuta sa dureze, mobila din lemn trebuie îngrijita cu atentie. Produsele noastre sunt finisate cu mai multe straturi de lac, debarasare mobila veche. Stralucirea finisajului variaza de la mica la mare, în functie de piesa din colectie. Finisajul protejeaza lemnul si înfrumuseteaza mobila. Nici un finisaj nu este indistructibil, dar întretinut regulat va dura mai mult.

E bine de stiut! Trebuie sa stiti ca lemnul masiv cat si celelalte materiale pe baza de lemn sunt higroscopice, din acest motiv mobila NU trebuie pastrata într-o atmosfera umeda! În prezenta umiditatii lemnul se umfla, debarasare mobila veche, deci îsi schimba( dimensiunile prin crestere. Aceasta crestere va face ca usile sa nu mai încapa în localul lor sau sertarele sa functioneze greu. De asemenea adezivii pe baza de poliacetat pot ceda în prezenta umidita(tii iar mobilierul se va descleia).

Totusi sa nu credeti ca o atmosfera uscata excesiv este buna. În aceasta situatie lemnul se va contrage deci îsi va micsora dimensiunile, în acest fel vor aparea îmbinari deschise si jocuri excesive, debarasare mobila veche. Mobila dumneavoastra se va simti cel mai bine daca atmosfera de stationare va avea umiditatea relativa a aerului între 40-60% la o temperatura normala între 15-25 grade Celsius.

Dumneavoastra decideti! Va sugeram urmatoarele:

– Evitati expunerea directa la soare, deoarece soarele cauzeaza decolorare.

– Evitati schimburi extreme de temperatura as,ezând mobila departe de radiatoare, calorifere, aparate de aer condit,ionat.

– Evitati plasarea de obiecte din plastic sau cauciuc, veioze, notebook-uri pe mobila, deoarece unele plasticuri contin ingredienti ce pot deteriora finisajul.

– Mutati periodic accesoriile de pe mobila astfel încât ele sa nu fie as,ezate tot timpul în acelasi loc.

– Folositi materiale textile pentru a proteja suprafata mobilei de obiecte din plastic, vase fierbinti, bauturi, ghivece si alte vase.

– Curatati lichidele scapate pe mobila imediat. În loc sa stergeti absoarbeti lichidul. Apa lasata o perioada de timp mai îndelungata va crea pete albe pe finisaj, debarasare mobila veche. Alcoolul, parfumul, after-shave-ul si medicamentele pot cauza stricaciuni severe finisajului.

– Folositi un obiect de protectie când scrieti cu un pix pe suprafat mobilei.

– Ridicati si plasati obiectele în loc sa le trageti pe suprafata mobilei.

– Evitati plasarea mobilei direct sub geamuri.

Curatarea si lustruirea mobilei:

Va recomandam sa stergeti praful periodic cu o cârpa curata, moale, uscata, fara scame. Curatati suprafata prin frecare pe directia fibrelor.

Va recomandam sa lustruiti mobila aproximativ o data la 6 luni folosind o cârpa curata, moale, fara scame, frecând solut,ia de lacuire în sensul fibrelor, debarasare mobila veche. Exista mai multe tipuri de solut,ii de întretinere a mobilei: curatatori pe baza de silicon, ceruri s,i luciuri (polish).

Va recomandam sa evitati solutiile pe baza de silicon. Chiar daca solutiile pe baza de silicon au un grad de stralucire mai ridicat, siliconul se prelinge chiar si pe cele mai de calitate finisaje, creând un strat de bariera care nu va mai accepta alte bait,uri sau lacuri ulterioare. Acest lucru va face imposibila refinisarea sau recondit,ionarea mobilei, debarasare mobila veche. Cerurile trebuiesc utilizate numai la mobilierul care are finisaj ceruit. Atentie, ceara trebuie folosita într-un strat foarte subtire. Altfel se poate acumula un strat semnificativ de ceara pe suprafata mobilei. Aceasta acumulare poate atrage murdarie, fum si alti poluanti din aer, rezultand pete si dungi.

Polish-urile, pe care le recomandam, contin detergenti, emulsificatori si uleiuri minerale. Detergentii curata mizeria de pe mobila iar uleiurile minerale actioneaza ca o bariera pentru praf si umiditate care pot deteriora finisajul, debarasare mobila veche. In cazul când nu sânteti siguri pe nici un produs gasit în comert, nu faceti experimente! Va recomandam sa utilizati o cârpa uscata si moale care cu siguranta va va multumi.

Lustruirea: O masa un fotoliu, un scrin, o lavita…Chiar daca astazi mobilarea unei camere se realizeaza mai ales cu pise moderne, este de mare actualitate ca o piesa de epoca sa fie inserata in acest ambient.

Daca unei asemenea piese foarte vechi trebuie sa i se refaca luciul, nu este atat de greu sa incercam sa o facem singuri, debarasare mobila veche. Scopul acestei actiuni este sa redam frumusetea lemnului din care este confectionata mobila ce apartine unui stil din alte timpuri. in plus, lacuirea acesteia previne formarea carilor.

Printre tipurile de lacuire cele mai des utilizate in reconditionarea mobilei vechi, merita sa fie luata in considerare metoda cu tamponul: este cea mai indicata, deoarece ofera mobilei adevarata nota de stralucire, debarasare mobila veche. Pentru inceput, mobila trebuie curatata. Fara a elimina intregul lustru preexistent, se indeparteaza doar stratul cel mai superficial.

Cum se aplica lacul: Specialistii in reconditionari propun un lac din polimer natural, ce prezinta o compozitie chimica similara cu polimerii sintetici, debarasare mobila veche. Scherlack-ul este cel mai utilizat de restauratori deoarece garanteaza mobilei un efect nu excesiv de lucios, ce valorifica venatura si culoarea naturala.

Se recomanda sa se efectueze aceasta operatiune intr-un loc ferit de curenti de aer sau de praf spre exemplu, intr-un garaj sau o magazie, cu usile deschise, pentru a se evita posibilitatea de a se lipi pe suprafata tratata puful de la plante, frunzulite, insecte, particule de praf. Ideal este sa se lucreze la o temperatura in jur de 25oC, debarasare mobila veche. inainte de a incepe lacuirea, mainle trebuie protejate de o pereche de manusi; se va verifica atent daca suprafata interesata este bine uscata si curata. Aceasta metoda se caracterizeaza prin repetarea distributiei de mici cantitati de lac pe planul de tratare.

Operatiunea se efectueaza cu miscari lineare, de la o extrema la alta a planului, in directia venaturii lemnului.

Atentie: se va evita crearea pe margini a zonelor cu o excesiva cantitate de lac, deoarece se pot acumula picaturi care, daca se usuca, sunt dificil de eliminat. Se varsa pe tampon alta doza de lac doar cand acesta este perfect uscat, debarasare mobila veche. Lucru ce se poate verifica, terecand deasupra un deget: daca degetul de ingalbeneste, inseamna ca tamponul nu este perfect uscat. Foarte important: niciodata tamponul nu fie abandonat pe planul de lucru, deoarece se pot crea pete dificil de indepartat.

Dupa ce au trecut cel putin 24 de ore de la ultima aplicatie de lac, se curata de mai multe ori suparafata mobilei, utilizand de fiecare data un tampon nou. Pentru o corecta lustruire, se efectueaza gesturi in forma unui de mari dimensiuni, debarasare mobila veche. Operatiunea se repeta de 3-4 ori. Nu trebuie sa se astepte la obtinerea unui luciu prea stalucitor, utilizand schrlack-ul cu tamponul, un efect mai putin indicat pentru mobila de epoca, asa cum considera expertii restauratori si anticarii. Este perfect efectul satinat al mobilei tratate, conforma cu originalul..

Vopsirea mobilierului vechi. Materiale necesare:

vopsea pentru lemn;
pensule pentru vopsit;
alcool;
perie antipraf;
grund si kit pentru lemn;
smirghel pentru lemn de granulatie 150;

1. Se acopera podeaua cu o folie sau mai la indemana, cu ziare,  pentru a fi protejata de vopseaua ce cade pe ea.
2. Mobila se sterge cu alcool inainte pentru a indeparta mizeria.
3. Indepartati vopseaua veche cu ajutorul smirghelului pentru lemn, de granulatie 150 sau puteti folosi dizolvant pentru vopsea, iar apoi se foloseste smirghelul.
4. In urma slefuirii va ramane mult rumegus, debarasare mobila veche, dar si praf, asa ca mobila trebuie curatata
5. Kitul se foloseste pentru imperfectiuni. Se lasa sa se usuce kitul apoi se mai da o data cu smirghel si se curata ceea ce a ramas in urma acestui procedeu.
6. Pasul urmator consta in aplicarea grundului pentru lemn si dupa uscarea lui se slefuieste cu smirghel.
7. Ultimul procedeu consta in vopsirea mobilierului prin aplicarea a 2 – 3 straturi, insa dupa ce s-a aplicat primul strat se lasa sa se usuce, se smirgheluieste si apoi se continua cu cel de-al doilea strat, si tot asa.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Subsolul umed este rai pentru coloniile de paianjeni mari - 26 octombrie 2015

    […] ales daca la subsol aveti o boxa, unde ati depozitat cutii de carton, mobila veche, haine, borcare cu muraturi, etc. si sinteti nevoit sa coborati constant in incapere. Paianjenii […]

  2. Firma casare mobila disponibila in Romania non-stop - 15 decembrie 2015

    […] nevoie de o firma casare mobila disponibila in Romania? Atunci te afli pe site-ul care trebuie! Suna acum la numarul din CONTACT si […]