Cum scap de mobila veche?

Cum scap de mobila veche?

Cum scap de mobila veche?

Piesele de mobilier, mai ales cele prevazute cu suprafete din sticla, trebuie atent protejate pentru a putea fi utilizate timp indelungat. Totusi, la un moment dat, unele elemente se deterioreaza si necesita transferul la groapa de gunoi. Cum scap de mobila veche? Oferim servicii debarasare complete, care includ demontatori si manipulatori. Evacuam orice obiect din locuinta ta. Pretul se stabileste in functie de numarul de obiecte. Ne adresam persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Intervenim indiferent de volum. Ridicam inclusiv electronicele si electrocasnicele. Daca vechiturile reprezinta o problema pentru tine, noi sintem solutia perfecta.

Cum scap de mobila veche, deteriorata?

Mobilierul de sticla aduce un plus de eleganta in fiecare camera si, in plus, creaza iluzia de spatiu suplimentar. Se incadreaza perfect cu orice tip de elemente, indiferent ca sint contemporane sau traditionale, astfel ca reprezinta o alegere perfecta pentru casa sau birou. Sticla este, insa, unul dintre materialele cele mai sensibile si fragile. Necesita o ingrijire adecvata si o atentie speciala pentru a evita accidentele si pierderea aspectului superb prea repede.

Cum scap de mobila veche? Astfel de suprafete au, de obicei, un aspect stralucitor, motiv pentru care trebuie pastrate curate in orice moment. Din pacate, atrag foarte rapid praful, iar amprentele se pot observa cu usurinta. Pentru ca elementele sa se pastreze in cele mai bune conditii, utilizeaza solutie de curatare corespunzatoare si prosoape moi de hartie. Nu folosi niciodata materiale abrazive deoarece acestea pot provoca zgarieturi pe suprafata.

Suprafetele de sticla sint deosebit de sensibile si se pot sparge la cea mai mica atingere daca nu a fost montate asa cum trebuie. De asemenea, se pot deteriora iremediabil daca sint lovite cu obiecte grele sau ascutite. Spre exemplu, pe o masa cu top de sticla, trebuie sa asezi, intotdeauna, doar lucruri usoare. Este recomandat sa utilizezi protectii si carpete de fiecare data cand pui un pahar, o farfurie sau orice alt obiect. Numai in acest fel o vei putea proteja de eventualele daune.

Blaturile meselor de sticla sint fragile, insa simplu de curatat si intretinut. Daca le speli cu solutiile si materialele potrivite, aceste elemente pot dura mai mult decat orice alte tipuri de mobilier. Fii, insa, foarte atent sa le atingi colturile cu orice fel de obiect pentru ca le poti produce deteriorari severe.

Cum scap de mobila veche, deteriorata? Daca vreun element a suferit daune ce nu mai pot fi remediate, nu ezita sa apelezi la ajutorul nostru. Ne vom prezenta cat mai rapid posibil pentru a ridica obiectul. Te scapam de toate piesele de mobilier vechi din casa, indiferent ca acestea sint din sticla, lemn, metal sau plastic. Evacuam din locuinte, poduri, subsoluri, magazii, etc. toate vechiturile care te impiedica sa te bucuri de spatiu.

Oferim inclusiv servicii ridicare moloz cu utilitare de 3.5 tone si personal pentru incarcare in urma renovarilor. Pretul se stabileste in functie de numarul de saci. Rugamintea noastra este ca greutatea fiecaruia sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru o manipulare usoara. Putem inchiria inclusiv un container de 7 metri cubi daca este vorba de o lucrare de anvergura.

Tags:

Call Now Button