Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ?

Renovarea unei locuinte poate fi un proces stresant, mai ales atunci cand haosul cuprinde totul. Zgomot si moloz  peste tot, praf in toate zonele. Ce facem cu bunurile noastre pretioase? Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ?

Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ?

Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ?

Pregatirea este cheia, atunci cand vrem un spatiu curat in timpul renovarii. Asa ca, primul pas consta in inchirierea unui container de gunoi. Astfel, iti faci totul organizat, pe etape, reducand  considerabil praful. Inchirierea unui container nu dureaza mult, este cea mai eficienta si sigura solutie in cazul unei renovari.  Inchiriere containere gunoi Bucuresti. Firma  inchiriaza containere pentru transport gunoi cu capacitate de 7 metri cubi. Inchirierea containerelor se face pe o perioada de 3 zile, comanda standard. Comenzile se fac cu 24 ore inainte. Containerele sunt din otel si suporta o incarcatura maxima de 8 tone. Containerele se inchiriaza in Bucuresti si in Ilfov. Solutii complete de salubrizare constructii si amenajari. Ridica gunoi, moloz, pamant de la excavatii, deseuri nepericuloase lemnoase, plastice cu containerul de 7 metri cubi. Evacueaza cu utilitare moloz la saci, tocarie veche, mobila veche, gunoi in saci, resturi de la gradinarit, evacuari beciuri, poduri si apartamente cu personal pentru incarcare.

Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ?

Acum, ca am rezolvat problema gunoiului, angajand o firma cu servicii profesionale, sa vedem cum ne putem proteja bunurile pretioase.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa eliminati absolut totul(inclusiv covoare, perdele, mobila si bunuri mici) si asezati-le intr-o zona izolata sau in afara amplasamentului intr-o instalatie de depozitare.

Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ? Simplu, controland praful si molozul

Praful si murdaria, in timpul unei renovari, vor deveni cei mai aprigi dusmani ai dumneavoastra. Asa ca limitati raspandirea acestora, urmand urmatoarele sfaturi:

In cazul renovarii unui spatiu mic, cum ar fi bucataria sau o zona de living, cel mai binre este sa eliminati totul intr-o alta zona. Toate deseurile rezultate nu trebuie lasate in mijlocul camerei, ci imediat transportate in containerul de gunoi. Nu lasati sa se acumuleze cantitate mare de moloz in incapere!

Praful vine de obicei din tavane si pereti, si din aceasta cauza este extrem de fin. Pentru inlaturarea cat mai eficienta a acestuia, trebuie sa aveti o ventilatie adecvata.

Cum pastram spatiul si lucrurile curate in timpul unei renovari ? In cazul in care spatiul renovat detine elemente de mobilier  voluminoase, grele, acestea trebuie acoperite cu folie groasa si banda de constructii, daca este posibil.

Asigurati-va ca nu exista  fisuri pentru ca praful sa se poata infiltra.

Odata ce obiectele sunt protejate, iar spatiul renovat este izolat, trebuie sa aplicam pe podea carton, pe care trebuie sa-l lipim cu banda adeziva. Astfel, podelele dumneavoastra, nu vor avea de suferit.

In scopul de a gestiona si de a reduce acumularea de mizerie, cel mai bine este, sa faceti curat dupa fiecare operatiune a procesului de renovare. Tot ceea ce se strange, depozitati in containerul de gunoi inchiriat.  Totul simplu si eficient.

 

Call Now Button