Colectare moloz

Colectare moloz

Colectare moloz

Colectare moloz cu personal de manipulare si transport cu  autoutilitara de 3,5 tone care accepta o incarcatura de 2000 kg, aproximativ 50-60 saci in functie de greutatea fiecaruia. Recomandam incarcarea sacilor pana la 40 kg pentru o manipulare cat mai usoara.

Ati renovat de curand sau urmeaza sa mariti interiorul casei? Noi va oferim o solutie : cea de colectare moloz prin care va ajutam prin serviciul nostru complet sa scapati de el si totodata de griji. Molozul ajunge la groapa de gunoi, locul special amenajta pentru depozitarea molozului.

Colectare moloz la saci sau vrac Bucuresti

Colectare moloz la saci sau vrac, la saci cu masini 3 tone, varsat cu basculabile 3 metri cubi sau containere de 7 metri cubi. Cantitatea de gunoi rezultata in urma unei remodelari de apartament este foarte mare si practic nu veti avea unde sa-l aruncati, fiindca aruncarea deseurilor la ghena de la bloc este interzisa, acestea nefiind deseuri menajere, persoanele care executa lucrari de constructii, reparatii sau demolari trebuie sa detina un contract de ridicare a molozului cu societati de salubritate autorizate, iar lipsa contractului constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 500 si 1.000 RON.

Ca sa evitam toate aceste lucruri neplacute, contactati-ne si va oferim cel mai bun pret de pe piata pentru colectare moloz!

In categoria molozului ce poate fi transportat intra toate deseurile rezultate din constructii si demolari, mai putin cele periculoase care necesita un transport cu regim special. Nu ezitati! Contactati-ne la 0729 661 611 si va asiguram ca veti lua cea mai buna dezicie pentru a colecta molozul acumulat de dumneavoastra!

Pentru cantitati mari de moloz va propunem serviciul inchiriere container moloz cu un volum de 7 metri cubi si stationare 3 zile, timp destul sa scapati de molozul astfel rezultati. Va asteptam intrebariile si la adresa noastra de e-mail contact@containergunoi.ro si un operator va raspunde imediat pentru cea mai buna oferta.

Ai restructurat baia si a iesit o gramada de moloz, sau vazand ca vine vara si vrei sa restructurezi apartamentul si din acest proces iese o cantitate mare de moloz, sau de ce nu vazand ca tot se poarta sa se inchida balconul si se sa largeasca camera in care este acel balcon si in felul acesta sa aveti o camera mai mare. Solutia oferita de noi : colectare moloz din casa.

O sa va minunati cat moloz poate iesi dintr-o asemenea operatie si acum problema se pune ce sa se faca cu aceasta catitate de moloz ? Colectare moloz orice cantitate.

Prin moloz se intelege orice obiect, produs, material care nu mai este folosit, fiind aruncat Toata aceasta cantitate de deseuri de hartie poate fi reutilizata/reciclata pentru producerea altor produse din hartie. Atunci de ce sa nu o folosim, astfel salvand o parte din padurile planetei?

Din 19 octombrie 2010 Ministerul Mediului si Padurilor a pus in dezbatere publica  proiectul de Hotarare a Guvernului privind gestionarea deseurilor provenite din activitatile de construire si desfiintare .

Prin urmare, putem considera ca proiectul de HG pus in dezbatere publica reprezinta o transpunere in legislatia romaneasca a dispozitiilor referitoare la deseurile care provin din activitatea de contructie.

In urma activitatilor umane rezulta o cantitate enorma de deseuri, din care 40% sunt doar deseuri de hartie.

Poluarea aerului cu mirosuri neplacute si cu suspensii antrenate de vant este deosebit de evidenta in zona depozitelor orasenesti actuale, colectare moloz, in care nu se practica exploatarea pe celule si acoperirea cu materiale inerte.

Depozitele neimpermeabilizate de deseuri urbane sunt deseori sursa infestarii apelor subterane cu nitrati si nitriti, dar si cu alte elemente poluante, colectare moloz. Atat exfiltratiile din depozite, cat si apele scurse pe versanti influenteaza calitatea solurilor inconjuratoare, fapt ce se repercuteaza asupra folosintei acestora.

Problema cea mai dificila o constituie materialele periculoase (inclusiv namolurile toxice, produse petroliere, reziduuri de la vopsitorii, zguri metalurgice) care sunt depozitate in comun cu deseuri solide orasenesti, colectare moloz. Aceasta situatie poate genera aparitia unor amestecuri si combinatii inflamabile, explozive sau corozive; pe de alta parte, prezenta reziduurilor menajere usor degradabile poate facilita descompunerea componentelor periculoase complexe si reduce poluarea mediului.

Un aspect negativ este acela ca multe materiale reciclabile si utile sunt depozitate impreuna cu cele nereciclabile, colectare moloz; fiind amestecate si contaminate din punct de vedere chimic si biologic, recuperarea lor este dificila.

Nici o problema…ne ocupam noi! Va punem la  dispozitie  fie un container in care poti duce acel moloz,fie o autoutilitara care va scapa de o operatie de altfel destul de dificila si anevoioasa si asta deoarece acest moloz trebuie incarcat in saci, colectare moloz, apoi dusi pe scari si daca din pacate stai la un etaj superior se lasa cu multa transpiratie si dureri de spate.

Va asiguram personal care se ocupa de la operatiunea de evacuare moloz pana la descarcarea molozului apoi la groapa de gunoi. Astfel scapi de durerile de spate lasand pe altii specializati sa faca acest lucru.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ridicare mobilier pentru aruncat. Ridicare mobilier vechi sau uzat - 14 mai 2014

    […] pubela santier de sapte mc pentru organizare si colectare moloz. Containerele se stationeaza pentru 3 zile, se car cu utilaj de livrat. Containerele sunt destinate […]

  2. Serviciu de colectare moloz de la bloc Bucuresti si Ilfov - 28 decembrie 2015

    […] nevoie de un serviciu de colectare moloz de la bloc? Nici o problema! Firma noastra este gata sa te ajute cu masini de 3 tone, utilitare de […]