Cine imi arunca gunoaiele din pod?

Cine imi arunca gunoaiele din pod?

Cine imi arunca gunoaiele din pod?

Cine imi arunca gunoaiele din pod? Mansarda este pentru multi romani locul ideal unde sa stocheze lucrurile de care nu mai au nevoie. Iar cu trecerea timpului, spatiul ajunge plin cu praf, par, mucegai si foarte, foarte multe gunoaie. Caz in care trebuie sa demarezi urgent un proces de curatenie daca nu vrei ca sanatatea ta sa aiba de suferit. In articolul urmator, iti vom arata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea, la final, un pod curat. Altfel, te poti baza pe noi in privinta transportului gunoaielor la groapa. Iti vom pune la dispozitie o utilitara de 3.5 tone si personal pentru incarcare. Pretul se va stabili in functie de numarul de saci. Solutii complete gasesti si aici!

Cine imi arunca gunoaiele din pod Bucuresti si Ilfov?

Cine imi arunca gunoaiele din pod? Inainte sa intri in mansarda, te sfatuim sa iti pui o masca de protectie si manusi durabile. Sorteaza toate obiectele daca doresti sa mai pastrezi ceva. Incarca in saci de rafie toate obiectele mici. Daca este cazul, solicita ajutor pentru coborarea elementelor mai voluminoase. Dupa ce spatiul a fost golit, urmeaza sa treci la pasul urmator. Sterge peretii, ferestrele si grindele cu o carpa. Nu uita nici de structurile expuse ale acoperisului, paletele ventilatorului, becuri, usi, etc.. Dupa care, curata tot spatiul cu un aspirator puternic cu filtru proiectat special pentru a indeparta particulele microscopice de moloz.

* Daca suferi de astm sau alergii, iti recomandam sa angajezi un profesionist care sa faca toata treaba in locul tau. Preturile variaza in functie de marimea spatiului si de natura curatarii. Discuta cu o firma de curatare daca ai probleme de sanatate.

Cine imi arunca gunoaiele din pod? Dupa ce ai indepartat molozul, este momentul sa protejezi cum se cuvine podul de mucegai, insecte si paraziti. Repara scurgerile si crapaturile din acoperis cu calafatui si spuma poliuretanica pentru ca umiditatea poate duce la formarea mucegaiului. Verifica inclusiv ferestrele pentru afla daca duc lipsa de silicon sau daca geamurile sint crapate. Rezolva orice problema prin care apa poate intra. De altfel, te sfatuim ca o data pe an si dupa fiecare furtuna mare sa te plimbi prin jurul casei tale si in pod in scopul de a repara orice zona prin care ar putea patrunde umiditatea. Toate aceste reparatii au darul sa te protejeze inclusiv de insecte si paraziti. Dupa ce ai terminat, matura si aspira din nou tot spatiul.

Cine imi arunca gunoaiele din pod? Daca urmezi sfaturile de mai sus, mansarda va fi gata sa primeasca orice obiect in deplina siguranta. Apoi, ne poti contacta pentru a veni sa ridicam sacii cu gunoi si restul obiectelor de care nu mai ai nevoie. Nu ezita, totusi, sa efectuezi curatenii periodice. De asemenea, arunca absolut tot ce crezi ca nu vei mai utiliza in viitor. Noi sintem disponibili sa te ajutam. Oferim servicii complete de transport gunoi pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Daca este vorba de un volum mare, oferim spre inchiriere containere gunoi de 7 metri cubi. De umplere se va ocupa beneficiarul, iar firmei noastre ii revine descarcarea la groapa de gunoi.

Tags:

Call Now Button