Ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz

Ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz

Ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz

Ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz pentru ca firma de transport sa-l ridice din apartament? Raspunsul este simplu: maximum 40 de kilograme! Suna acum la numarul din CONTACT pentru a beneficia de un serviciu complet, ce include mijlocul de transport (autoutilitara de 3.5 tone) si personal pentru incarcare. Sacii cu moloz vor ajunge direct la groapa de gunoi, iar tu nu va trebuie sa faci absolut nimic! Actionam in orice zona din Bucuresti sau din Ilfov.

Ai decis sa iti renovezi restaurantul si ai nevoie de un serviciu de transport moloz. Inainte de a te apuca de treaba, trebuie sa stii ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz. Acesta nu trebuie sa depaseasca 40 de kilograme, asa ca trebuie sa ai mare grija! Nu ti-ai dori, cu siguranta, ca angajatii firmei pe care ai angajat-o sa te lase cu sacii in fata restaurantului. Societatea noastra este pregatita pentru orice cantitate ai avea de transportat la groapa de gunoi. Iti vom asigura o autoutilitara de 3.5 tone si personal calificat, care sa te scapa intr-un timp foarte scurt de tot molozul.

Ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz de la renovari

Autoutilitarele pe care ti le punem la dispozitie au un volum de 2.000 de kilograme, iar sparturile provenite din daramarea unor ziduri sau a unor lucrari de zidarie trebuie depozitate in saci de rafie. Dar ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz? Maximum 40 de kilograme pentru a fi usor de manipulat. Indiferent ca sacii vor fi urcati in masina de tine sau de personalul firmei noastre. Daca, totusi, ai optat pentru prima varianta, tu va trebui sa platesti doar inchirierea autoutilitarelor de 3.5 tone care transporta molozul la groapa de gunoi.

In urma renovarii restaurantului mai rezulta si alte obiecte de care nu mai ai nevoie? Scaune deteriorate, sticle, borcane, pahare, etc? Noi le vom ridica si pe acestea fara nici un fel de problema. Te scapam de toate deseurile ce rezulta in urma renovarii. Retine, insa, ce greutate trebuie sa aiba un sac cu moloz (maximum 40 de kilograme) pentru ca intreg serviciul pe care ti-l oferim sa decurga fara incidente. De asemenea, evita sa pui in saci deseuri periculoase care pot afecta mediul inconjurator (combustibili, lacuri, vopesele, etc).

Daca, totusi, nu poti aprecia greutatea unui sac cu moloz, nu este nici o problema. La cerere, angajatii societatii noastre pot incarca sacii in locul tau. De asemenea, daca este vorba de o lucrare mare, iti putem inchiria un container de 7 metri cubi, care sa stationeze in curtea restaurantului tau una, doua, trei sau cate zile este necesar. De precizat ca acesta poate fi schimbat chiar si de mai multe ori pe zi daca situatia o va impune. Caz in care tu vei achita fiecare transport pana la groapa de gunoi.

In final, iti recomandam sa nu te gandesti sa nu abandonezi sacii cu moloz pe strada pentru ca vei fi sanctionat drastic. Amenzile pot ajunge chiar si pana la 1.000 de lei! Evita aceste evenimente neplacute si apeleaza la serviciile complete ale firmei noastre, a carei experienta se acumuleaza inca din 2007.

Tags:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cat dureaza comanda pentru inchiriere container Bucuresti si Ilfov - 11 ianuarie 2016

    […] inchirezi un container de 7 metri cubi. Tine cont ca pe parcursul renovarii va rezulta foarte mult moloz, pamant si gunoi. Scapa rapid si eficient de aceste deseuri prin intermediul firmei noastre. Iti […]

Call Now Button