Cate tone are un container de gunoi

Cate tone are un container de gunoi

Cate tone are un container de gunoi

Cate tone are un container de gunoi? Pentru lucrarile mari (constructia unei case, renovarea unui bloc, etc), firma noastra va poate pune la dispozitie un container de 7 metri cubi. Acesta este din otel si suporta o incarcatura maxima de 8 tone. Suficient pentru a-ti face treaba. Insa, pentru mai multe detalii despre dimensiunea containerelelor pe care ti le putem oferi spre inchirere, apelaza cu incredere numarul de la CONTACT. Containerele sint inchiriate pe o perioada standard de 3 zile sau in functie de necesitati pentru mai mult sau mai putin.

Cate tone are un container de gunoi, moloz

Containerele sint destinate lucrarilor in urma carora va rezulta foarte mult gunoi. Sint ideale pentru ca nu va trebui sa chemi utilitara atunci cand, spre exemplu, ai strans 15 saci cu moloz. Firma noastra iti ofera spre inchirirere containere moloz de 4 sau 7 metri cubi, care sint transportate cu utilaj de tonaj, respectiv 18 tone. Este cea mai la indemana solutie in momentul in care ai demarat o lucrare mai mare. Cate tone are un container de gunoi? Containerul de 7 metri cubi va suporta o incarcatura de maximum 8 tone si este cel mai solicitat in momentul unei lucrari de constructie sau de renovare.

Dar cate tone are un container de gunoi? Cel mai mic container existent in acest moment este cel de 1 metru cub. Spre exemplu, pentru colectarea deseurilor stradale, comerciale si industriale se folosesc containere a caror capacitate porneste de la 1.1 metri cubi. Iar pentru costructii se utilizeaza cele de minimum 4 metri cubi. Acestea din urma sint din otel si extrem de rezistente, in timp ce containerele de 1.1 metri cubi sint din tabla zincata sau din plastic. Insa, acum cum am specificat si mai sus, cel mai utilizat container in cadrul constructiilor sau renovarilor unor obiective mari este cel de 7 metri cubi, in care pot intra aproape 8.000 de kilograme de deseuri.

Containerele vor fi inchiriate, de obiecei, pentru o perioada de trei zile. Insa daca acestea au fost umplute cu deseuri inca din prima zi, nu este absolut nici o problema. Atunci cand este cazul, containerul se poate schimba zilnic sau chiar de cateva ori pe zi. Cate tone are un container de gunoi? Cel de 7 metri cubi suporta o incarcatura maxima de 8 tone! De altfel, acesta este cel mai solicitat de clientii care se afla angrenati intr-o lucrare mare. In container puteti depozita absolut orice deseu care nu este periculos: moloz, pamant, gunoi, lemn, metal, sticla, plastic, etc.. Firma noastra iti sta oricand la dispozitie cu containere sau cu masini de transport moloz, pamant, gunoi cu capacitate de 3 tone.

Comenzile pentru inchirierea containerelor se fac cu 24 de ore inainte, un operator fiind disponibil sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie. Actionam in tot Bucurestiul si in zonele limitrofe, iar costul inchirierii unui container se stabileste in functie de numarul lor. Tot molozul, gunoiul, pamantul si deseurile vor ajunge direct la groapa de gunoi prin intermediul containerelor de 7 metri cubi ale firmei noastre, care suporta o incarcatura maxima de 8 tone. Suna acum la numarul din CONTACT, explica-ne ce lucrare doresti sa faci, iar societatea noastra iti va inchiria containerul potrivit.

Tags:

Call Now Button