Cat dureaza comanda pentru inchiriere container

Cat dureaza comanda pentru inchiriere container

Cat dureaza comanda pentru inchiriere container

Daca ti-ai propus sa-ti renovezi casa, trebuie sa fii constient ca in urma procesului vor rezulta foarte multe deseuri (moloz, pamant, gunoi, etc). In acest caz trebuie sa ai semnat un contract cu o firma de salubrizare, iar noi sintem cea mai la indemana solutie pentru tine. Dar cat dureaza comanda pentru inchirere container? De obicei, inchirierea containerelor se face pe o perioada de trei zile, iar comenzile se fac cu 24 de ore inainte. Dar pentru a afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit, suna la numarul din CONTACT. Sintem disponibili sa te ajutam indiferent ca esti din Bucuresti sau din Ilfov.

Cat dureaza comanda pentru inchiriere container sau bena

In momentul in care te apuci sa iti reamenajezi locuinta, esti obligat, prin lege, sa inchei un contract cu o firma de salubrizare. Pentru ca procesul va atrage, dupa sine, foarte, foarte multe deseuri, pe care, cel mai probabil, nu le poti depozita in saci de rafie. De aceea, in cazul in care esti angrenat intr-o lucrare mare, este recomandat sa inchirezi un container de 7 metri cubi. Tine cont ca pe parcursul renovarii va rezulta foarte mult moloz, pamant si gunoi. Scapa rapid si eficient de aceste deseuri prin intermediul firmei noastre. Iti vom inchiria un container din otel, care suporta o incarcatura de pana la 8 tone. Cat dureaza comanda pentru inchiriere container? Acesta va stationa in fata locuintei tale de la 1 la 3 zile si va fi ridicat de angajatii societatii noastre in momentul in care se va umple. Iar toate deseurile vor ajunge la groapa de gunoi.

In containerul pe care ti-l vom inchiria poti depozita absolut orice. Exceptie fac, insa, deseurile chimice, radioactive sau daunatoare mediului inconjurator pe care vom refuza sa le transportam. Cat dureaza comanda pentru inchiriere container? De obicei maximum trei zile, insa, in functie de necesitatile tale, durata se poate prelungi. Asadar, apeleaza cu incredere la societatea noastra. Containerul este cel mai la indemana accesoriu pentru a scapa de cantitatile mari de gunoi. Structura de otel il fac extrem de rezistent, motiv pentru care rezista la foarte multe transporturi. Are avantajele ca este dotat cu dizpozitive care permit manipularea usoara si este proiectat pentru a fi usor de incarcat si de descarcat. In plus, poate fi stivuit. Este util nu doar in transportul de deseuri. Cu un container se pot transporta diverse marfuri, inclusiv alimente.

Cat dureaza comanda pentru inchiriere container sau bena? De la 1 la 3 zile daca este vorba de transportul de gunoi, moloz sau alte deseuri rezultate in urma unei renovari. Societatea noastra ofera servcii de salubrizare complete si iti rezolva orice problema in numai cateva minute. Inchiriem containere oriunde in Bucuresti si in Ilfov, iar comanda este recomandat sa fie facuta cu 24 de ore inainte. Iti vom comunica un pret, iar a doua zi containerul va ajunge in fata locuintei tale. Iar muncitorii pe care i-ai angajat sa iti renoveze locuinta il pot umple in voie cu orice deseu care nu este periculos pentru natura: moloz, gunoi, resturi sau pamant. Iar cand acesta s-a umplut, angajatii firmei noastre vor lua containerul, iar toate deseurile vor ajunge la groapa de gunoi. Fara alte taxe suplimentare!

Tags:

Call Now Button